Met onze contacten in Bosnië-Herzegovina kunnen wij het hele jaar door een betrouwbare en structurele aanvoer van hout verzorgen, waaronder openhaardhout en aanmaakhout.

Wij zijn momenteel bezig met het organiseren van één of meerdere vrachtwagens met pallets (1,8 kub) Bosnisch beukenhaardhout, die naar Nederland zullen worden gebracht. Elke vrachtwagen kan maximaal 26 pallets vervoeren, met mooi gekloofd en strak gestapeld hout van ongeveer 33 cm lang en met een vochtigheidspercentage van minder dan 25%. We kunnen ook een pallet met ongeveer 180 zakken droog aanmaakhout leveren. De levertijd is afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van de transporteur, maar over het algemeen kunnen we binnen enkele weken leveren.

Naast het lossen van de vrachtwagen bij ons distributiecentrum in Roosendaal, bieden wij ook de mogelijkheid om de vrachtwagen(s) bij u te laten lossen. Deze pallets kunnen eenvoudig worden omgezet in losse zakken met hout. Heeft u hier interesse in? Laten we samen nadenken over de mogelijkheden. Misschien wilt u ook de distributie van hele pallets naar klanten in uw regio verzorgen? Wij kunnen u daarbij helpen!

Kortom, wij zien mogelijkheden tot samenwerking en staan open voor een oriënterend gesprek, zodat we een beter beeld krijgen van uw wensen.