Onze houthandel in Bosnië laadt de pallets op vrachtwagens naar Nederland. Netjes worden de 26 pallets naast elkaar geplaatst en beschermd tijdens het vervoer.

Opslag en distributie

In Nederland worden onze producten opgeslagen bij ons distributiecentrum TopWarehousing in Roosendaal (NB) en buiten op het boerenland van Goeree Overflakkee. Onze transporteur rijdt vanuit Roosendaal door het hele land behalve op de Waddeneilanden.

Vandaag besteld, niet morgen in huis (levertijd)

Voor onze particuliere klanten selecteren we mooi hout, laten dat in een bepaalde hoeveelheid komen en slaan dat het liefst zo kort mogelijk op. We beschikken over opslagruimte maar willen u niet voor die opslag laten betalen. Kortom, vandaag besteld betekent NIET morgen in huis. Onze transporteur rijdt niet voor één pallet het halve land door maar combineert meerdere addressen. Open haardhout bestelt u ruim van te voren. Dan kan het thuis opgeslagen worden in uw eigen houtopslag. Krijgt het hout de tijd om te acclimatiseren. Dus als u ruim op tijd bestelt, zorgen wij dat uw voorraad op orde is voor het stookseizoen. Wilt u vanavond nog een vuurtje stoken, koop dan bij de plaatselijke supermarkt een zakje hout. Dat is duurder maar wel sneller.  

Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen.Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.

Aflevering tot aan de deur

Bestelt u bij ons een pallet haardhoud dan leveren we dit graag bij u thuis (voor consumenten) of op een zakelijk adres (voor bedrijven). Levering van goederen op pallets vindt uitsluitend plaats op de begane grond en op een verharde ondergrond met voldoende draagvermogen. Het door u aangegeven leveringsadres dient dus bereikbaar te zijn per vrachtwagen en per (pallet)pompwagen. Indien dat niet het geval is, dan zal de levering op een wel bereikbare locatie gelost worden in de nabijheid van het leveringsadres. De medewerkers van onze transporteur nemen met u contact op voor het maken van een afspraak. 

Verzendkosten

De verzendkosten voor levering van uw product zit in de prijs. We rekenen dus geen verzendkosten. Echter, stuur u de levering retour dan zijn de verzendkosten (ophalen door onze distributeur dus een retourrit) in z’n geheel voor uw rekening. Bekijk ook de informatie onder Klacht & Retour.  

Zelf ophalen?

U kunt uw bestelling ook zelf bij ons distributiecentrum op afspraak ophalen. Laat het ons weten. U bespaart ongeveer € 80,- incl. btw. Let op! Een hele pallet weegt tussen de 850 en 1100 kg. U bent zelf verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van uw aankoop.

Algemene Voorwaarden

Wij willen u erop attent maken dat op alle bestellingen onze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, tenzij anders overeengekomen. Download onze Algemene Voorwaarden